Cookiebeleid

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie (ook wel een HTTP cookie genoemd) is een klein tekstbestandje dat een website op de harde schijf van uw computer zet op het moment dat u de site bezoekt. De belangrijkste functie van cookies is om de ene gebruiker van de andere te onderscheiden. U komt cookies dan ook veel tegen bij websites waarbij u moet inloggen. Een cookie zorgt er dan voor dat u ingelogd blijft terwijl u de site gebruikt.

In onze website maken wij gebruik van een aantal cookies waarmee wij uw gebruik kunnen meten. Hiermee kunnen wij vervolgens onze website en uw gebruikersgemak verbeteren. Door de cookie-gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar beveiligde servers van onze webhoster of die van een derde partij waarmee Mutsaars Bikes een verwerkersovereenkomst heeft opgesteld. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot websiteactiviteit en internetgebruik. Op deze manier kunnen wij onze website en uw gebruikerservaring verbeteren.
U kunt deze cookies uitzetten via uw browser, maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten. U heeft het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw gegevens. Cookies kunt u alleen zelf verwijderen, aangezien deze op uw computer opgeslagen zijn. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.

U kunt deze cookies uitzetten via uw browser, maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten. U heeft het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw gegevens. Cookies kunt u alleen zelf verwijderen, aangezien deze op uw computer opgeslagen zijn. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.

Onze website plaatst de volgende cookies:

Google Analytics - Analytisch - 1 jaar
Dit is een cookie van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de "Analytics"-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden hoe bezoekers de website gebruiken om deze website nog beter te maken. Google kan de statistiekeninformatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zoveel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Wanneer u toestemming geeft op het plaatsen van cookies wordt uw ip bijgehouden voor analystische doeleinden.

Hoe beveiligen we uw persoonsgegevens?
De beveiliging van uw persoonsgegevens is voor ons belangrijk. We doen dit aan de hand van fysieke, administratieve, organisatorische en technische veiligheidsmaatregelen volgens de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming, om uw gegevens te beschermen tegen onbevoegde toegang, gebruik of onthulling. Op het moment dat we uw persoonlijke gegevens delen met gegevensbewerkers of leveranciers, dan zijn wij ook met hen overeengekomen dat uw gegevens optimaal beveiligd blijven.

Hoe kan ik mijn gegevens inzien, wijzigen of laten verwijderen?
Indien u graag wilt zien welke persoonsgegevens we van u verwerkt hebben of u heeft een verzoek tot wijziging, overdracht of verwijdering van uw persoonsgegevens, dan heeft u het recht volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming om deze op te vragen bij de aangewezen contactpersoon via onderstaande contactgegevens. Binnen 5 werkdagen zullen we uw verzoek inwilligen. Het opvragen van gegevens dient wel in alle redelijkheid te gebeuren. In extreme gevallen kunnen er administratieve kosten in rekening gebracht worden voor bijvoorbeeld de overdracht van uw persoonsgegevens.

Contactpersoon: Rob Marechal
E-mailadres: info@marechal-elektro.nl
Telefoonnummer:  073-612 80 49
Postadres: Maréchal Elektro B.V. - Hambakenwetering 24 - 5231 DC 's-Hertogenbosch

Klachten
Heeft u klachten ten aanzien van de verwerking van uw persoonlijke gegevens? Dan gaan we uiteraard graag met u in gesprek om samen tot een oplossing te komen. Mocht u hierna alsnog niet tevreden zijn, dan heeft u altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) (autoriteitpersoonsgegevens.nl).

Cookiebeleid

Benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Bel 073 612 80 49 of stuur een e-mail

Deze website gebruikt cookies

Wij gebruiken cookies zodat onze website beter werkt voor onze bezoekers. Daarnaast gebruiken wij cookies voor analytische doeleinden. Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons cookiebeleid en onze privacy policy

Weigeren Accepteren